Praktijk Legon

Sikkelstraat 3
6532 VA Nijmegen
Tel 06-38167071


Email: info@legon.nl

Workshop en cursus

 

Annemieke is in augustus 1994 in de V.S. tot Master in het Usui systeem ingewijd en sinds begin 1996 geeft zij Reiki-cursussen. Ook is zij Master in Shamballa Multidimensional Reiki, dat zij voor een deel gebruikt in de Reiki cursus. De Shamballa energiŽen horen meer bij de huidige en vooral toekomstige tijd met hogere energiŽen, terwijl de Reiki energie meer hoort bij de tijd die we achter ons laten en die veel aardser gericht is.

 

Voor de Reikicursussen betaal je 110 euro voor de eerste graad en 160 euro voor de tweede graad.

 

De Reiki-energie kan je helpen je lekker in je lijf en leven te voelen en allerlei soorten problemen op te lossen. De energie werkt namelijk op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Deze Universele Levensenergie is een liefdevolle energie, die een waarde terug kan geven aan je leven. Een blijdschap voor en om het leven en een energie die fijn is om met anderen te kunnen delen.  

Reiki-energie kun je ontvangen via handoplegging en/of door zelf een cursus te volgen. In het laatste geval kun je jezelf en anderen behandelen.   
Reiki is een liefdevolle en krachtige, energetische methode waarbij je via handoplegging je helingsproces versnelt.        

 

In de cursus vinden wij het belangrijk dat je zoveel mogelijk weet van de energie en wat je ermee kan doen. Voldoende theorie maar zeker voldoende praktijk om er meteen goed mee aan de slag te kunnen gaan, voor jezelf en evt. ook om anderen te behandelen. Daarbij passen wij ook methodes toe die zijdelings verband houden met Reiki. Wij willen iedereen zoveel mogelijk meegeven om de energieŽn optimaal te benutten. Daarom gebruiken wij ook de Shamballa energieŽn in de cursus, omdat deze energieŽn nog dieper werken en meer bij de nieuwe tijd horen, waarin we meer gevoelig worden voor hogere energieŽn, als we er voor open willen staan.