Praktijk Legon

Spreeuwstraat 11
6542 XJ Nijmegen
Tel 024 3243687
Mob 06 38167071

Email: info@legon.nl

Producten


Ontzuren 

Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose. 


Een verstoring van het zuur-base-evenwicht van het lichaam kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd, denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen er ernstigere aandoeningen optreden zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen,een hartinfarct. 


Helaas leggen nog weinig mensen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen in het lichaam. 


Drie oorzaken van verzuring: 

- Voeding 

- Stress 

- Straling 


Als we testen dat uw lichaam verzuurd is, kan het van belang zijn dat u gaat ontzuren. Hiervoor zijn verschillende ontzuringsmiddelen goed en gaat u vaak met een paar maanden tot een jaar het verschil merken. Het is vaak iets dat je langdurig moet gebruiken omdat we zo verzuurd zijn. Ikzelf gebruik daar Kangen water voor, maar er zijn allerlei middelen voor die goed kunnen helpen.
Hua Han

 

Hua Han is een laag frequente acupunctuur stimulator die de traditionele Chinese geneeskunde en de moderne technologie verenigt. Het Hua Han apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en geeft iedereen de kans om dagelijks thuis een acupunctuur behandeling te krijgen zonder naalden, die niet pijnlijk is. Het behandelingsprincipe van de Hua Han technologie is gebaseerd op het recent wetenschappelijk onderzoek dat aantoonde dat de elektrische weerstand van een ooracupunctuurpunt bij ziekte of pijn tussen de 10 en 50 keer lager ligt dan in gezonde toestand.


Dat betekent dus dat bij een verstoring van een bepaald orgaan, weefsel of gewricht deze verstoring ook te meten zal zijn in het oor. Het Hua Han apparaat meet en regulariseert deze verstoringen automatisch: de ooracupunctuurpunten met een lagere weerstand (= bij ziekte of pijn) worden gedetecteerd door het apparaat en er wordt automatisch een stimulus gegeven om de normale elektrische weerstand in het oor opnieuw te bereiken. Op deze manier wordt het lichaam opnieuw geregulariseerd en kunnen uw klachten verdwijnen.Pain®Zap

De nieuwe manier van pijnbestrijding zonder medicijnen

Pain®Zap is een medisch instrument waarmee u op verbazingwekkende, volledig natuurlijke manier de meeste gelokaliseerde of vanuit een pijnpunt uitstralende pijnen kunt controleren of zelfs volledig laten verdwijnen.

Het is ontworpen als een kunststof product, met de grootte van een pen waarin de pulsgenerator is ingebouwd.
Bij het indrukken van de knop wordt een afgepaste elektrische puls afgeven, waardoor het lichaamseigen, natuurlijke pijnbestrijdingsysteem wordt geactiveerd.
De pijn verdwijnt veelal enkele minuten na behandeling, pijnleniging houdt uren aan en de meeste patiënten hebben aan drie behandelingen per dag voldoende voor controle van de pijn. Er zijn geen bijwerkingen.
Pain®Zap heeft een gebruiksgarantie van 30.000 pulsen 

Pain®Zap Durable is een medisch instrument waarmee u op verbazingwekkende, volledig natuurlijke manier de meeste gelokaliseerde of vanuit een pijnpunt uitstralende pijnen kunt controleren of zelfs volledig laten verdwijnen.

Het is ontworpen als een solide in metaal uitgevoerd product, met de grootte van een dikke pen waarin de pulsgenerator is ingebouwd.
Bij het indrukken van de knop wordt een afgepaste elektrische puls afgeven, waardoor het lichaamseigen, natuurlijke pijnbestrijdingsysteem wordt geactiveerd.
De pijn verdwijnt veelal enkele minuten na behandeling, pijnleniging houdt uren aan en de meeste patiënten hebben aan drie behandelingen per dag voldoende voor controle van de pijn. Er zijn geen bijwerkingen.
Pain®Zap heeft een gebruiksgarantie van 1 jaar.


Pijnpleisters: Pain away Patch

De Pain Away Patch is een effectieve methode van pijnbestrijding. De werking van de Pain Away Patch is gebaseerd op de Microstroom Therapie: het toepassen van microstroompjes. Fysiotherapeuten en sporttrainers gebruiken al jaren deze therapie bij chronische spier- en gewrichtspijnen en behandeling van blessures. Deze behandelingen vinden dan plaats in een praktijkruimte met speciale apparatuur. Nieuw aan deze vorm van therapie zijn de zelfklevende patches die u zelf thuis kunt gebruiken: de Pain Away Patch.

De Pain Away Patch zijn twee zelfklevende elektrodepleisters. Deze zijn met elkaar verbonden via een elektrodedraadje. De pleisters geven microstroompjes aan het lichaam af zodra er contact is met de huid. Deze stroompjes bevorderen de toevoer van bloed en zuurstof naar de pijnlijke plek en stimuleren op deze wijze het pijnverlichtende proces van het lichaam. Daarnaast zorgen de stroompjes voor de vorming van ATP (Adenosine tri-Phosphate). Dit is een belangrijk natuurlijk chemisch onderdeel van het pijnverlichtende proces.

De Pain Away Patch is geschikt voor de behandeling van lage rugpijn, schouder- en nekpijn, knie- en andere gewrichtspijn, sportblessures en fibromyalgie. U gebruikt de Pain Away Patch continu gedurende 3 tot 5 dagen. De patch heeft een werkingsduur van ongeveer 500 uur.


Doorbraak met lichaamseigen stof Squalene als meervoudig onverzadigd vet

 

Omega 2 tegen verouderingsproces.

Squalene is de werkzame stof van de bekende levertraan van de jaren 60 en 70. Een lichaamseigen stof die in ons lichaam een sleutelrol rol speelt in de cholesterolsynthese. Het verlaagt het cholesterolgehalte, met name het lastige LDL cholesterol, terwijl het handige HDL cholesterol wordt verhoogd.

Wetenschappelijk is het gebleken dat squalene beschermt tegen diverse gezondheids- en ouderdomsverschijnselen. Als specifieke sterke anti-oxidant in cellulaire membranen remt weefseldegeneratie en de oxidatie van LDL Cholesterol. Het werkt gewoonweg bloedzuiverend en toepasbaar bij o.a. ontsierende aderen en zeker bij ruwe en gevoelige huid. Squalene is een belangrijke bestandsdeel van onze huid en maakt 10% deel uit van sebum. Squalene heeft onder meer de functie van bescherming tegen oxidatie en vrije radicalen in huid en lichaamsweefsel door onder meer de sterke anti-oxidatieve kenmerken en herstelt lichaamscellen door meer zuurstof aan te bieden tot in de kleinste vaten en versterkt tevens de weerstand. Het is letterlijk en figuurlijk onderhoudsolie voor hart en bloedvaten en tevens zuurstof- en energiepromotor voor ons lichaam.

 

Farmaceutische naam van squalene (of squaleen) is Spinacene of Supraene. In 1936 lukte het Dr. Paul Karrer (1889 - 1971), een wereldbekende Zwitserse hoogleraar en Nobelprijs winnaar in onder meer chemie verbonden aan de Universiteit van Zürich, de chemische formule en de structuur van Squalene te bepalen. Biochemische structuur van squalene is C30 H50 (C30:6n-omega2) all trans isoprenoid.

 

Deze isoprenoid heeft door 6 dubbele bandige structuur, de functie van een sterke anti-oxidant en is een a-polaire meervoudig onverzadigd vet onmisbaar in de tussenfase van cholesterol-synthese.

Duurzame en effectieve brandstof. Hersteller en energie- en weerstandpromotor van de toekomst

 

De 7 kerneigenschappen van squalene

De kiem van gezondheid en ook van de disbalansen (het ontkiemen tot ziektes en chronische auto-immuunklachten en -aandoeningen) zijn terug te vinden op het cellulaire niveau. Zo bezit squalene die kerneigenschappen die op deze cellulaire lagen inwerken. Daarom heeft squalene een breed scala van toepassingen en de volgende kerneigenschappen:

  1. Anti-oxidator = lichaamseigen stof met 6 dubbele banden C30 H50 (C30:6n-omega2) wijst op een sterke anti-oxidant.
  2. Zuurstofgenerator = levert het chemische proces, waarbij 3 ongebonden zuurstofmoleculen (O2) vrijkomen (redox-functie).
  3. Immuunmodulator = versterkt moduleert weerstand door de energieke vetstof 
  4. Cholesterolregulator = een metaboliet en voorloper van cholesterol, speelt een cruciale rol in de cholesterolhuishouding
  5. Energiepromotor = precursor cholesterolsynthese en is een duurzame brandstof  die resulteert in energie, kracht en vitaliteit
  6. Huidregulator = voorloper en regulator in het cholesterolsynthese: 10% van onze huid bestaat uit squalene. Remt oxidatie in de huid.
  7. Herstelstimulator = als een all trans en a-polaire molecule dringt hij sneller in de cel en weefsel door en herstelt en stimuleert waar nodig

Natuurlijke Squalene op basis van diepzeehaai heeft eeuwenlang in het Verre Oosten bewezen duurzaam effectief te werken en kan worden gezien als een voedingssupplement met een breed scala van eigenschappen en toepassingen.

De kracht van de haai

De diepzeehaai staat niet op de lijst van beschermde diersoort zoals de walvis dat wel is (walvislevertraan), omdat de diepzeehaaien zoals andere vissen eieren leggen. De olie is een bijproduct van haaien die gevangen worden voor consumptie in het Verre Oosten.

 

Bij onderzoek is gebleken dat de haai beschikt over een buitengewoon uithoudingsvermogen en het beste afweersysteem dat zo goed als immuun is tegen diverse gezondheidsklachten. Tevens hebben bio-specialisten waargenomen dat de haai 2x sneller herstellen dan de mens.

 

Inmiddels zijn er rond 1000 internationale wetenschappelijke onderzoekingen direct of indirect over Squalene uitgevoerd.

Volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, hebben wij hoogwaardig Squalene-product tegen zeer betaalbare prijs ontwikkeld. De capsules hebben geen vis- of levertraangeur of -smaak door speciale distillatie.

Actieve bestanddeel per capsule (1.000 mg):

Samenstelling

Squalene (99,0%)                           1.000,00 mg

Prijs                                                Euro 29,95

 

Omega-3 vetzuren,  Alkoxyglycerolen (AKG), kleine hoeveelheden triglyceride, vitamine A, D en E en spoorelementen koper, zink en ijzer.

 

Inhoud
Squalene Plus is verkrijgbaar in een verpakking van 100 capsules à 1000 mg (grote softgel capsules) voor grootgebruikers en goede slikkers in een potje. Een capsule is gemaakt uit zachte gelatine, glycerol en sorbitol

 

Gebruiksaanwijzing/dosering:
Volwassen:1x daags 2 , 2 tot 3 capsules

Kind, 4 jaar:1x daags 1 capsule (1000 mg)
Bij speciale behandeling kan een afwijkende dosering gehanteerd worden. Raadpleeg uw arts of therapeut. In te nemen even voor ontbijt/maaltijd met water, niet kauwen, maar dooslikken.

 

Bijzonderheden

Squalene Plus bevat geen conserveermiddelen en kunstmatige aroma’s of kleurstoffen, zetmeel, eieren, geraffineerde suikers, gist, lactose en melkproducten.

Een capsule Squalene Plus heeft een neutrale geur en smaak. Bij normaal gebruik geen bijwerkingen bekend.

 

Voor deze producten kunt u evt. terecht bij beddenwinkel Succes, beneden de praktijk.