Praktijk Legon

Spreeuwstraat 11
6542 XJ Nijmegen
Tel 024 3243687
Mob 06 38167071

Email: info@legon.nl

Consulten

Een consult duurt anderhalf uur en vindt meestal plaats in praktijk Joya in Nijmegen, en praktijk Kaki in Amersfoort. Bij uitzondering gaan we bij iemand langs, als iemand door de ziekte niet in staat is naar de praktijk te komen.

 

Eerst vindt er een intakegesprek plaats, waarbij we ook meteen aan de slag gaan met o.a. de bioresonantie en biofotonen en ik een scan maak met de NES Health. 

Hierbij wordt als eerste belangrijke informatie over de gezondheid en klachten en gebeurtenissen in je leven die van invloed kunnen zijn op je huidige situatie in kaart gebracht.

 

Naar aanleiding van deze informatie testen we wat de beste vorm van therapie is voor je op dat moment. We maken in een sessie gebruik van meerdere methodes, afhankelijk van wat op dat moment het beste resultaat heeft.

 

Belangrijk is dat we fysieke klachten altijd meenemen in het totale mensbeeld. Bijna altijd is er een relatie met geestelijke of sociaal emotionele problemen. We zeggen dan ook vanuit het holisme dat lichaam en geest één zijn. Wanneer er zowel fysieke als geestelijk/emotionele klachten zijn, zoeken we naar de oorzaken van beide en behandelen we beide omdat het een niet los staat van het ander. Hierdoor kunnen mogelijkheden ontstaan om de blokkades op te heffen en te genezen.


Als we na de ziekte door zouden gaan met ons leven zonder iets te veranderen, gaan we voorbij aan de boodschap en daarmee de verantwoordelijkheid die we hebben voor ons leven, ons proces en onze ziekte. Als we aan onze ziekte geen betekenis geven, geven we niet voldoende betekenis aan ons leven en gaan we daarmee voorbij aan de essentie van het leven.