Praktijk Legon

Spreeuwstraat 11
6542 XJ Nijmegen
Tel 024 3243687
Mob 06 38167071

Email: info@legon.nl

Profiel

Mijn naam is Annemieke Heinst, geboren in 1962. In 1992 heb ik Ontwikkelingsstudies op het Derde Wereld Centrum van de Radboud Universiteit in Nijmegen met een doctoraal (master) examen afgerond. Daarna ben ik me naast de "Derde Wereld", steeds meer gaan bezighouden met alles wat met verdieping, intutie, gezondheid en bewustzijn te maken heeft. Reiki was n van de eerste dingen waarin ik mij heb verdiept. Dit heeft alles in een stroomversnelling gebracht. In augustus 1994 ben ik in de V.S. tot master in het Usui systeem ingewijd en sinds 1996 geef ik cursussen. Ook ben ik master in Shamballa Multidimensional Reiki.

Vervolgens heb ik de onderstaande opleidingen en cursussen gevolgd: 

Ik ben zelf erg enthousiast geraakt over deze wonderlijke wereld, waarbij ik nog altijd verbaast kan staan over wat er allemaal mogelijk is door diep van binnen oude ballast te transformeren, zonder dat je weer van alles moet doorleven maar op een relatief gemakkelijke en mooie manier.

Doordat ik veel soorten opleidingen heb gevolgd, kan ik gebruik maken van een aantal heel bijzondere technieken om zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Ik blijf wel altijd onderzoeken en ervaren wat er nog meer mogelijk is.


Door middel van testen komen we bij oorzaken en deze gaan we meteen ook behandelen, waarmee dat wat er speelt, in een stroomversnelling kan komen en losgelaten kan worden. Vaak kunnen binnen een paar behandelingen al veel resultaten worden geboekt.

Ik hoop hiermee zoveel mogelijk mensen te helpen, en mensen bewust te maken van het zelfhelend vermogen dat ze hebben en wat hiermee allemaal mogelijk is. 


"Wie zijn eigen oordeel loslaat (om te zijn wie hij zelf is), kan de ander zien zoals hij werkelijk is" .....