Praktijk Legon

Sikkelstraat 3
6532 VA Nijmegen
Tel 06-38167071


Email: info@legon.nl

Archetypenhealing

Met archetypenhealing ga ik kijken naar je oorspronkelijke blauwdruk. Net zoals een architect een tekening maakt voordat hij een huis gaat bouwen, zo heeft ook ieder mens een blauwdruk. Alles wat bij deze blauwdruk hoort, is beschadigd door de diverse incarnaties, door onze manier van leven nu en door datgene dat we van onze voorouders hebben meegekregen.

Snelle diagnose
Met archetypenhealing kan ik voelen of bepaalde zaken bij iemand uit trilling zijn, zoals:


Snel resultaat
Deze trillingen kunnen hersteld worden en trauma's kunnen worden weggenomen, zonder dat de persoon daarvoor eerdere ervaringen opnieuw moet doorleven. De methode heeft vaak direct al effect en cliënten voelen zich dan opgelucht en verlicht. Hoe blijvend dit is hangt echter af van de bereidheid van de persoon om de verandering toe te staan.

Liefdevol en licht
Het is een methode vol liefde, licht en eerbied voor de ander, zonder dat de healer er te diep emotioneel bij betrokken hoeft te raken. In wezen hoeft de cliënt niets te vertellen, de healer kan dit zelf voelen.

Behandeling op afstand
Het kan direct in de aanwezigheid van de persoon worden toegepast of op afstand, maar altijd met toestemming van de persoon. En op afstand is het niet minder sterk.

Geschiedenis
Colin Bloy is de grondlegger van deze therapievorm. Hij heeft vele mysteriescholen onderzocht en vond daar verschillende symbolen. Later kwam hij in contact met Carl Jung, die veel over deze archetypen geschreven heeft. Colin Bloy heeft dit alles bestudeerd en het geheel samengevoegd.

Terug naar Therapie-overzicht