Praktijk Legon

Sikkelstraat 3
6532 VA Nijmegen
Tel 06-38167071


Email: info@legon.nl

Trance Coaching

Met behulp van Trance Coaching kan iemand snel in alpha trance worden gebracht waardoor het regulatiesysteem (w.o. het autonome zenuwstelsel, de hormonale regulatie, het DNA en energie regelsystemen) wordt geactiveerd. Met behulp van Trance Coaching zijn cliŽnten in staat om negatieve kernovertuigingen over zichzelf en hun ziekte te veranderen naar een genezende identiteit. Hierdoor verdubbelen de kansen op genezing omdat de mind 100% congruent is om mee te werken aan heling en gezondheid. Voor de meeste therapeuten zal deze techniek van onschatbare waarde zijn.

Roy Martina heeft ontdekt dat veel mensen negatief of positief bekrachtigende geloofsovertuigingen hebben die ziekmakend zijn. Met behulp van Trance Coaching kun je als cliŽnt sneller veranderingen realiseren en dieper tot in de kern komen. Trance Coaching is intenser en gaat vele malen dieper dan geleide meditaties en hypnose. Er wordt geÔntegreerd gebruik gemaakt van Rapid Speed Trance Induction, NLP en de kennis van hoe hersenen werken. Het heeft een diep effect op de hersenen. Er worden onmiddellijk synaptische complexen gevormd, die een holografisch patroon vormen voor de nieuwe, gewenste identiteit van de cliŽnt.

Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt maximaal gestimuleerd en het onbewuste wordt geprogrammeerd op succes, gezondheid, vitaliteit, welvaart en persoonlijke groei.

Trance Coaching is ideaal voor cliŽnten met chronische aandoeningen, zoals reuma, kanker, hoge bloeddruk, ME, slaapstoornissen e.a.


Terug naar Therapie-overzicht