Praktijk Legon

Sikkelstraat 3
6532 VA Nijmegen
Tel 06-38167071


Email: info@legon.nl

Omega Health Coaching - van therapie naar gezondheidscoaching: Een revolutie in holistische geneeskundeWat is Omega Health Coaching?

Op basis van meer dan 30 jaar praktijkervaring en de behandeling van duizenden patiŽnten, ontdekte de arts Roy Martina dat de grootste genezende kracht in de patiŽnt zelf verborgen is. Elk mens heeft van nature een innerlijke kracht oftewel zelfhelend vermogen (lichaamsintelligentie), die probeert lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden, zich te verdedigen en aan te passen, waardoor ziekte voorkomen of overwonnen kan worden. Hierdoor is het mogelijk om te herstellen van ziekte. Als deze kracht niet wordt ontwaakt, dan baten zelfs de beste vormen van holistische geneeswijzen, zoals acupunctuur, homeopathie, manuele therapie, voedingstherapie, vitamines, kruidengeneeskunde en bloemenessences niet afdoende.

Omega Health Coaching is erop gericht om dit zelfhelend vermogen te stimuleren door maximaal gebruik te maken van de mind (geestkracht) en de intentiekracht (het willen genezen) van zowel de patiŽnt als de therapeut. Daardoor komt het lichaam in de gelegenheid om zich te herstellen en zijn balans terug te vinden. Verder kan dit proces ondersteund worden met speciale Remedies en Omega audio CD's, die direct inwerken op het regulatiesysteem van het lichaam (Autonome Zenuwstelsel).


Een heel scala van gebieden waar Omega doorbraken bereikt
Omega Health Coaching is uitermate effectief en succesvol bij pijnbehandeling, lichamelijke en psychosomatische klachten, zoals bijvoorbeeld allergieŽn, stress, burn-out, fobieŽn, infecties, parasieten en chronische vermoeidheid.
Door de methodieken van Omega Health Coaching in te zetten, voelt de patiŽnt zich gezonder, jonger en vitaler in plaats van vermoeid, futloos en energieloos. Dankzij de innovatieve strategie kan de coach snel tot de kern komen en biedt deze methode de coach een enorme verdieping en inzicht in de oorzaken van ziekte. Alle antwoorden komen vanuit het lichaam van de patiŽnt en niet vanuit de coach.

Preventie is veel beter
Helaas is het zo dat de meeste klanten die we krijgen pas komen als ze veel klachten hebben en dat is vele malen harder werken. Gelukkiger zien we meer en meer mensen zonder klachten en die willen werken aan preventie. Er is zoveel dat we voor hen kunnen doen: Bijv de biologische leeftijd naar jonger brengen, ervoor zorgen dat het lichaam beter gaat functioneren. Kijken of er vitamine tekorten zijn, in de gaten houden of alles goed gaat en er geen verborgen sabotage programma's zijn die in de toekomst problemen kunnen geven.

Verder kunnen we kijken of er geen vroege verouderings- en aftakeling programma's zijn en nog veel meer. Gezond en vitaal blijven tot de laatste dag van je leven dat is het doel en daar kunnen we je mee helpen. Stress is de grootste sloper van vitaliteit, we kunnen je helpen om stress bestendig te zijn.

De Coaching
In het eerste consult worden alle blokkades die de genezingsprocessen tegenwerken, opgespoord en inactief gemaakt. Dit is inclusief de synapsen (verbindingen van zenuwcellen) in de hersenen, die oude patronen in stand houden.

In principe worden vijf consulten aangeraden, omdat dat ongeveer de basis vormt voor het programmeren van de Mind voor gezondheid, vitaliteit, genezing en lang leven. Daarna kunnen de meeste mensen zelfstandig verder. Zij kunnen d.m.v. een periodiek coachingsconsult dan preventief begeleid worden.


Voor meer informatie zie ook www.roymartina.com ook voor een gratis maandnieuwsbrief over preventie en gratis boeken om te downloaden.


Terug naar Therapie-overzicht