Praktijk Legon

Spreeuwstraat 11
6542 XJ Nijmegen
Tel 024 3243687
Mob 06 38167071

Email: info@legon.nl

Welkom

Welkom op de website van Legon Praktijk Joya.

 

Is onze aarde gezond,
Dan zijn onze planten gezond.
Zijn onze planten gezond,
Dan is onze voeding gezond.
 
Is onze voeding gezond,
Dan is onze spijsvertering gezond.
Is onze spijsvertering gezond,
Dan is ons brein gezond.
 
Is ons brein gezond,
Dan functioneren we gezond.
Is ons functioneren gezond,
Dan is onze leefomgeving gezond.
 


Via deze website kun je kennis maken met de mogelijkheden die de praktijk te bieden heeft. Je wordt begeleid vanuit een holistische en energetische geneeswijze waardoor we optimaal werken aan je gezondheid, je energie en je vitaliteit en het weer in je kracht komen. We zullen er helemaal voor gaan om je hierin zoveel mogelijk weer op de rit te krijgen en daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je zelf ook gemotiveerd bent.


We werken met (een combinatie van) diverse behandelmethodes volgens de vijf natuurgerichte principes:


1.Energie
Zonder energie functioneren we niet. Als blokkades de energiestroom afsluiten, kunnen emotionele en fysieke klachten ontstaan. D.m.v. energie overdracht kan er genezing plaatsvinden.

2. Prikkeloverdracht
Het zenuwstelsel wordt wel het communicatienetwerk van het lichaam genoemd. Via de hersenen wordt er namelijk door overdracht van impulsen (prikkels) gecommuniceerd met de rest van het lichaam.  Zonder een goede geleiding kunnen lichaamsfuncties stagneren.
 
3. Drainage
Ons lichaam en geest worden dagelijks belast met gifstoffen in geestelijke en stoffelijke vorm. Dit heeft invloed op onze gezondheid. Om gezond en vitaal te worden en blijven moeten we regelmatig de gifstoffen goed afvoeren.
 
4. Voeding
Een goede voeding is nodig om het lichaam te voorzien van voedingsstoffen die we nodig hebben om optimaal te functioneren. Als het lichaam onjuiste voeding krijgt, kan dat leiden tot ziekte. Dit kan ongezonde voeding zijn, maar ook gezonde voeding waar je niet meer goed op reageert.

5. Psyche
Fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en be´nvloeden elkaar. Het is daarom belangrijk om naast de fysieke gesteldheid, ook naar de emoties en gedragspatronen te kijken. Door bewust te worden van bepaalde belemmerende patronen die mogelijk het helingsproces be´nvloeden, kun je deze denk- en gedragspatronen loslaten en helen.


   

Ik wens je veel plezier met het lezen van deze site en wie weet tot ziens!

 
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut Annemieke Heinst

 

Co÷rdinator Jan Hendriks